HTML

Farmerama

Friss topikok

A vetőtábla használata

2012.02.14. 21:07 :: BIGsnake


A vetőtáblának a növények szempontjából két része van. Az 1. tartalmazza a gazda számára elérhető növényeket, és hogy azokból mennyi van jelenleg a pajtában. Ha kattintással kijelölünk egy növényt, akkor a címsorban (2.) megjelennek az adatai: név, 2x2-es területen való vetés után járó TP, érési idő.

Kedvencek kiválasztása
A legfelső sort (3.) mindenki maga töltheti fel a kedvenceivel. Ezt minden farmterületen külön meg kell tenni. Ki kell választani a kedvencek közé tenni kívánt növényt, és a bal egérgombot lenyomva tartva egyszerűen felhúzni a kedvencek közé. Ezt addig lehet folytatni, amíg van üres hely. Természetesen törölni is lehet növényt a kedvencek közül, a jobb felső sarkában található kis x segítségével.

Amennyiben úgy ítéli meg valaki, hogy a vetőtábla túl nagy területet fed le a farmjából a jobb alsó sarokban található kis nyíl (4.) segítségével csökkenteni tud a méretén, majd újra növelni tudja azt. Ha a gazda által elérhető növények nem férnek el egy oldalon, az oldalsó két nyíl (5., 6.) segítségével lehet lépegetni.

A vetőtáblát a jobb felső sarokban található x segítségével lehet bezárni.

Szólj hozzá!

Címkék: Ismertetők

A bejegyzés trackback címe:

https://farmerama-news.blog.hu/api/trackback/id/tr704105784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása